Samen tegen het Corona virus

Alleen samen kunnen we de strijd aan tegen het Corona virus. Daarom hebben we enkele maatregelen getroffen in onze winkels om de verspreiding van het virus tot een minimum te beperken.

Hier volgen de richtlijnen die gelden in onze winkel:

  • Er mag slechts één klant per gezin binnen. Het is dus niet de bedoeling dat je met je partner of kinderen naar onze winkel komt.
  • Betalingen gebeuren enkel via Bancontact of elektronische ecocheques. Op die manier kunnen we na elke klant alles weer ontsmetten.
  • Hou minstens 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Het gebruik van een bestelwagen is voorlopig nog niet toelaten. Levering mits leverkost is wel mogelijk.
  • Als je ziek of verkouden bent, gelieve niet naar onze winkel te komen.
  • Aan de infobalie is plexiglas voorzien en verder houden we een veilige afstand tussen onze medewerkers en onze klanten.

Je tuin opknappen met tuinhout is ontspannend en goed voor de moraal. Laten we het samen leefbaar én plezant houden. We vragen dan ook aan jou om met deze maatregelen op een respectvolle manier mee om te gaan en voldoende afstand te houden. Bedankt hiervoor!

Bezoek onze tuinhoutwinkel met expotuin

Ja, stuur mij een prijslijst per mail:

0 + 3 = ?

De tuinhoutspecialist in Heist-op-den-Berg

Met ons ruim assortiment in tuinhout zijn we dé specialist in Heist-op-den-Berg voor al uw tuinhoutconstructies. Ons assortiment omvat tuinschermen, tuinhuizen, tuinpoorten,constructiehout, terrassen, betonpalen, houten afsluitingenhouten carports, tuinbanken, houten bergingen, natuurmatten, speeltoestellen, houtcomposiet schermen,  en zo veel meer. We staan tot uw dienst met een ervaren team gemotiveerde medewerkers. We bespreken graag met u de mogelijkheden om uw tuin verder te verfraaien. Tuinhoutcentrum ‘t Goor is uw vertrouwen waard.

Tuinhout direct meenemen uit stock

Wij hebben een uitgebreide voorraad tuinhoutproducten in onze magazijnen staan. Het merendeel van deze producten kunt u meteen meenemen. Bekijk het assortiment in onze showtuin. De showtuin is 24/7 open en is zeker de omweg waard.

download-folder-tgoor

Adres Tuinhoutcentrum ’t Goor

Heistgoorstraat 5a
2220 Heist-op-den-Berg
Tel. 015 76 24 64
info@tgoor.be
www.tgoor.be

maandag gesloten
dinsdag 8u – 12u en 13u – 18u
woensdag 8u – 12u en 13u – 18u
donderdag 8u – 12u en 13u – 18u
vrijdag 8u – 12u en 13u – 18u
zaterdag 8u – 16u
zondag en feestdagen gesloten

Bezoek onze grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kunt u zo meenemen uit stock.