Een tuinscherm zorgt voor privacy

houten-tuinschermen

Kies voor een natuurlijke afsluiting

Ga je voor strak en modern of ben je gewonnen voor een decoratief tuinscherm? Een houten tuinscherm staat mooi in elke tuin en creëert extra privacy. Tuinhoutcentrum ‘t Goor heeft een kwaliteitsvol scherm voor elke smaak en budget. Met een mooi bijpassende deur zorg je er voor dat je tuin toegankelijk blijft. Ontdek ons ruime aanbod in kwaliteitsschermen en deuren. Je vindt bij ons beslist wat je zoekt!

tuinscherm
tuinscherm deur
half open tuinscherm
tuinscherm hout

Een afsluiting in blokhutplanken

blokhutplanken scherm

Blokhutplanken scherm

Zelf een mooie, strakke afsluiting maken? Als alternatief voor gemonteerde schermen, bieden wij ook een ruim assortiment blokhutplanken aan. De opbouw is eenvoudig: door middel van het tand- en groefsysteem bouw je zelf je afsluiting op naar de gewenste hoogte. Afwerken doe je met een gebogen of een rechte finishlat. Kies uit verschillende duurzame houtsoorten. Voor de gleufpalen kan je kiezen uit beton, hout of aluminium.

blokhutplanken-cordoba

Blokhutplanken Cordoba

De Cordoba blokhutplanken hebben een decoratief en fijn gelijnd profiel en passen in elke tuin. Afmetingen: 280 x 145 x 1800 mm. Ideaal te combineren met onze houten gleufpalen, maar ook met beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging is bij ons verkrijgbaar.

blokhutplanken-triple

Blokhutplanken Triple

Mooie, glad gefreesde blokhutplanken uit geïmpregneerd dennenhout. Voorzien van een fijn gelijnd profiel wat zorgt een extra decoratief effect in de tuin. Afwerken kan met de bijpassende Triple finishplank. Knap in combinatie met grijze of antracietkleurige betonpalen.

blokhutplanken-thermowood

Blokhutplanken Thermowood

Onze Vintage blokhutplanken hebben een mooie, vergrijsde ‘look’ en staan erg mooi in een landelijke tuin. Afmetingen: 280 x 145 x 1800 mm. Ideaal te combineren met onze Vintage gleufpalen, maar ook met beton- of aluminiumpalen. Ook alle grondbevestiging is bij ons verkrijgbaar.

tuinschermen-lamello t Goor
tuinschermen strada t Goor

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.