Tuinpoorten: standaard of op maat gemaakt

houten-tuinpoorten

Kies uit diverse modellen

Elke mooie tuin verdient een stijlvolle poort. In het gamma van Tuinhoutcentrum ‘t Goor vind je dan ook een ruim aanbod sierpoorten, verkrijgbaar in 3 duurzame houtsoorten: iroko, padouk en den. Deze poorten kenmerken zich door de hoge afwerkingsgraad en de superieure houtkwaliteit. Kies tussen een standaard model of een poort op maat. Ook voor beslag en palen kan je bij Tuinhoutcentrum ‘t Goor terecht. De poorten zijn op bestelling. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod:

tuinpoort
poortstop
san-remo-deur-2021
tuinpoort modern
tuinpoort

Ook maatwerk op alle bestaande modellen

Bij ‘t Goor hebben we niet alleen een mooi aanbod van standaardpoorten, we maken deze poorten ook op maat voor onze klanten. Aan de hand van jouw afmetingen maken wij in onze ateliers de poort die past. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.

Voor elke poort een bijpassende deur

Het merendeel van onze houten poorten zijn ook verkrijgbaar met een bijpassende tuindeur. Zo kan je zowel de inkompoort van je oprit als de toegang tot je tuin met elkaar afstemmen. Een tuindeur en tuinpoort die samengaat met het karakter van jouw woning … dat zorgt voor een mooi geheel.

tuinpoort-san-remo
tuinpoort
tuinpoort

Enkele of dubbele tuinpoorten met draairichting naar keuze

Het merendeel van onze tuinpoorten zijn verkrijgbaar als enkele én als dubbele poort. Hou wel rekening met de draairichting van de poorten of deuren. Naast een ruim aanbod standaard tuinpoorten, maken wij ook poorten op maat in ons eigen atelier. Spring gerust eens binnen voor een offerte op maat!

tuinpoorten draairichting t Goor

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.