Tuinhuizen in landelijke of moderne stijl

tuinhuis-modern

Meer dan 40 modellen tuinhuizen

Bij Tuinhoutcentrum ‘t Goor vind je een zeer ruime keuze aan tuinhuizen in verschillende modellen, afmetingen en houtsoorten. Strak en modern of liever landelijk en romantisch? Als compacte bergruimte of als een heerlijke relaxruimte om van het buitenleven te genieten? Wij hebben vast het tuinhuis waar jij naar op zoek bent. Ben je handig? Dan kan je je tuinhuis laten leveren als zelfbouwpakket. Wens je echter je tuinhuis door ons te laten plaatsen, dan is dat zeker mogelijk.

Door ons geplaatst of in zelfbouwpakket … aan jou de keuze!

Hou je van strak en modern? Dan zullen onze Kubus tuinhuizen volledig aan je verwachtingen voldoen. Door zijn minimalistische stijl en pure vormgeving zijn deze tuinhuizen een echte blikvanger in elke moderne tuin. Het knappe lijnenspel van de horizontale beplanking en de dunne, aluminium dakrandprofiel geeft dit tuinhuis zijn typische moderne look.

De Kubus is verkrijgbaar in 3 houtsoorten: geïmpregneerde den, thermowood en padouk. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en modellen. De tuinhuizen kunnen door ons geplaatst worden. Ben je handig dan kan je ze ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

Met onze nieuwe Kubus Deluxe creëer je een stijlvolle oase van rust in je tuin. De strakke vormgeving in combinatie met de mix van 2 houtprofielen, geven het geheel een karaktervolle uitstraling. Kenmerkend is de oversteek vooraan, de beklede hoekpalen, het mooi afgewerkte plafond en de moderne, zwart gelakte scharnieren.

De Kubus Deluxe is verkrijgbaar in 3 houtsoorten: thermowood den, padouk en ajous. Ook de afmetingen kan je kiezen: we werken per have meter in de breedte en in de diepte. De Kubus Deluxe kan door ons geplaatst worden maar voor de handigen onder ons is ze ook verkrijgbaar in zelfbouwpakket.

Ben je op zoek naar een handige bergruimte om je tuingereedschap in op te bergen of droom je van een groot, modern tuinhuis met overdekt terras? Onze tuinhuizen model Comfort zijn er in zeer veel verschillende afmetingen, modellen en houtsoorten. Door het gebruik van gemonteerde wanden op een stevig kader, hebben al onze tuinhuizen een strakke en hedendaagse look.

De Comfort tuinhuizen zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten: geïmpregneerd hout of thermowood den. Kies uit verschillende afmetingen en modellen. Ook plaatsing door onze vakmensen is mogelijk.

De Comfort Rustiek ademt één en al landelijke charme uit. Als basis is de Comfort genomen maar uitgebreid met een ruime luifel en steunend op stevige volhouten palen. De afwerking heeft enkele landelijke accenten. Zo zijn er de zwart gelakte scharnieren op de deuren, de stijlvolle zwarte ramen en de typische sidings. Het platte dak maakt dat het geheel toch een eigentijdse look krijgt.

Verkrijgbaar in 2 houtsoorten: geïmpregneerde den en thermowood den en in verschillende afmetingen. De tuinhuizen kunnen door ons geplaatst worden. Ben je handig dan kan je ze ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

tuinhuis calculator

Kies je voor een strakke en hedendaagse look, dan kan je qua afwerking opteren voor de Kubus Line. De planchetten van deze tuinhuizen hebben een fijn, geribd profiel. Dit zorgt voor een een opvallend lijnenspel en een trendy uitzicht. Maak je tuinhuis af met een extra optie zoals een houten vloer, een pergola of één of meerdere gesloten wanden.

De Kubus Line is verkrijgbaar in thermowood es en geïmpregneerd hout en in verschillende afmetingen en modellen. De tuinhuizen kunnen door ons geplaatst worden maar ook als zelfbouwpakket geleverd worden. Vraag een gratis prijsofferte!

De tuinhuizen met zadeldak, ook wel model Cocoon genoemd, blijven de klassiekers onder de tuinhuizen. Door hun landelijke uitzicht passen ze perfect in een gezellige cottage tuin. Als dakbedekking kan je kiezen uit verschillende kleuren roofing singles of dakpanplaten. Een enkele of dubbele deur, het aantal ramen en uitbreiding met een luifel behoren eveneens tot de mogelijkheden.

De Cocoon tuinhuizen zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten: geïmpregneerd hout of thermowood den. Kies eveneens uit verschillende afmetingen en modellen.

Een dagje thuis is een dagje vakantie in eigen tuin. Het nieuwe model Cambridge heeft tal van mogelijkheden en is opgebouwd uit prachtige Franse eik. De verticale beplanking en de knappe, zwarte raamprofielen zorgen voor een hedendaags cachet. Cambridge koppelt het comfort van extra opbergruimte aan de luxe van een beschutte, knappe loungeruimte.

Met ons nieuwe tuinhuismodel Monaco haal je een eigentijdse, knappe houtconstructie in je tuin. De sobere vormgeving, de mix van edele houtsoorten in combinatie met 2 aparte houtprofielen maken van Monaco een populair model. Bovendien biedt deze robuuste houtconstructie een royale opbergruimte voor al je tuingerief. Wat wil je nog meer?

De Monaco tuinhuizen zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten: Padouk of Iroko.

Genieten van de eerste zonnestralen in de lente, maar ook van de gezellige familiemomenten in de herfst of winter. Dat kan met de Maluwi. Met Maluwi bepaal je volledig zelf hoe je loungeruimte er gaat uitzien. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig gepersonaliseerde constructie. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden.

Buitenlounge, overdekt terras, poolhouse of overkapping? Met Maluwi geniet je het hele jaar door van het buitenleven.

Dit nieuwe tuinhuismodel Sheffield doet niet alleen dienst als opbergplaats, je creëert er ook een sfeervolle plek mee in je tuin. De verschillende karaktervolle elementen en de oversteek vooraan zorgen voor een landelijke, gezellige toets. De dakbedekking bestaat uit roofing shingles, er is 1 dubbele, volhouten deur voorzien en 2 raampjes aan de voorzijde.

De Sheffield tuinhuizen zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten: Franse eik of Iroko.

Ons topmodel, de Box, is zowel in hout maar ook verkrijgbaar in WPC (Wood Plastic Composite) of hout-kunststof-composiet. Dit tuinhuis wordt voorzien van een schuifdeur met aluminium frame en gelaagd opaal glas. Strak kwalitatief design en zeer onderhoudsvriendelijk! Dit materiaal is 100% waterresistent, recyclebaar en laat zich zeer gemakkelijk installeren. Maar wij vinden het vooral belangrijk dat het zeer onderhoudsvriendelijk en tijdloos is.

In vergelijking met een traditionele garage van baksteen of beton, biedt een houten garage heel wat voordelen. Zo is een garage in hout veel goedkoper, biedt het een goede isolatie en gebeurt de opbouw sneller. Ben je eerder op zoek naar een carport? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres.

Onze garages en carports zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten: geïmpregneerd hout of thermowood den. Kies uit verschillende afmetingen en modellen. Ook verkrijgbaar als zelfbouwpakket.

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.