Haal gezelligheid naar je tuin!

tuintafel hout

Tafels en banken van topkwaliteit

Zalig buiten verpozen of een gezellig etentje met vrienden? Met onze kwaliteitsvolle houten banken en stevige picknicktafels geniet je optimaal van het buitenleven! Kies uit verschillende modellen en afmetingen uit kwaliteitsvol en mooi geschaafd hout. Onze banken en buitentafels zijn van topkwaliteit en garanderen je vele jaren buitenplezier.
houten-tuintafel
tuinbank hout
zitbanken sitta t Goor

Stevige zitbanken

Zalig genieten in het zonnetje doe je vanop een houten tuinbank van Tuinhoutcentrum ‘t Goor. Onze elegante tuinbanken bieden een uitstekend zitcomfort en zijn gemaakt uit mooi geschaafd, kwaliteitsvol hout. Dankzij de stevige constructie en het gebruik van de beste materialen, heb je jarenlang plezier van je aankoop.

Gezellige tuintafels

Een houten picknicktafel maakt je tuin compleet. Een gezellige barbecue met vrienden of een gewoon even buiten genieten … met een tuintafel creëer je meteen gezelligheid. Onze Deluxe picknicktafels hebben naast afgeronde hoeken ook een opklapbare zitting en zijn er in 3 verschillende afmetingen. Of kies voor een vierkant model van mooi geschaafd grenenhout.

Een zalige zithoek

Een uitnodigende zithoek creëeren in je tuin voor je familie en vrienden doe je met onze Reposa tuinset. Deze mooie tuinmeubelen uit glad geschaafd grenenhout zijn stevig vastgeschroefd met inox vijzen en gaan jarenlang mee. De set bestaat uit: een extra grote tuinbank, een aparte tuinstoel, een lage tuintafel en een kleinere bijzettafel. Deze tuinmeubelen zijn perfect apart te gebruiken maar staan nog mooier in combinatie met elkaar.
tuintafel-hout
picknicktafel vierkant

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.