Ontdek ons mooi aanbod terrasplanken

terras-padouk

Hout geeft een warme uitstraling

Een houten terras geeft een zalig buitengevoel. Naast 5 houtsoorten bieden we ook terrasplanken in houtcomposiet en hardhouten terrastegels aan. Ook voor alle bevestigingsmaterialen kan je bij ons terecht. Om je terras op te hogen kan je gebruik maken van onze regelbare terrasdragers en stevige onderbalken. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en lengtes. Vraag vrijblijvend advies aan onze medewerkers over de gepaste houtsoort voor jouw terras.

terras-plank-lariks

Geïmpregneerd vuren

Deze terrasplank in mooi geschaafd grenenhout, heeft aan beide zijden een verschillend profiel (grof/fijn), zodat je ze kan gebruiken langs de zijde die jouw voorkeur geniet. Bevestig ze op onze stevige houten onderbalken.

terrasplank Douglas

Douglas

Douglas hout is een harde, Europese naaldhoutsoort met een lange levensduur. Het is dan ook perfect geschikt voor alle bovengrondse toepassingen. Dit hout vergrijst na en tijdje, maar je kan het ook altijd beitsen, dan behoudt het zijn warme houtkleur.

Bangkirai

Dit tropische hardhout heeft is uiterst duurzaam. Het hout heeft een opvallende roodbruine kleur die na enkele weken mooi verkleurt naar een warme houttint.De planken hebben aan één zijde een grof en aan de andere zijde een vlak profiel. Vastschroeven op een houten onderstructuur met zelfborende houtschroeven.

terrasplank Jatoba

Jatoba

Jatoba is een hoogwaardige en duurzame houtsoort, ideaal voor een buitenterras. De planken zijn glad geschaafd en roodbruin van kleur. De terrasplanken dienen vastgeschroefd te worden op een stevige, houten onderstructuur. Ook montageclips voor vakkundige montage bij ons verkrijgbaar.

Padouk

Padouk is een zeer vormvaste houtsoort, perfect voor buitenconstructies zoals het aanleggen van een terras. Het voldoet aan hoge eisen qua uitzicht, duurzaamheid, sterkte en onderhoud. Na een tijdje krijgt dit hout een mooie, bruingrijze kleur. Ook montageclips voor vakkundige montage bij ons verkrijgbaar.

onderbalk terras

Onderbalk en clips

Met deze superstevige onderbalk in tropisch hardhout ben je zeker van een solide fundering voor je hardhouten terras. De terrasclips in rvs met kunsthars schaal zijn geschikt voor het onzichtbaar monteren van jatoba en padouk terrasplanken.

Terrasplanken in kunststof

millboard-terrasplanken

Millboard terrasplanken

Ben je op zoek naar een duurzame terrasplank met de warme look van hout? Kies dan voor Millboard: hét alternatief voor hardhout en composiet. De Millboard terrasplanken zijn de meest natuurgetrouwe kunststof terrasplanken die je kan vinden op de markt. Kenmerkend zijn de natuurlijk ogende houtnerven. Ze geven een prachtige, natuurgetrouwe uitstraling. Kies uit 8 bijzonder mooie houttinten.

Houtcomposiet: uniek en stijlvol!

Onze terrasplanken in houtcomposiet zijn samengesteld uit 60% houtvezels, 30% gerecycleerd PVC en 10% componenten. Dit unieke en ecologische materiaal garandeert je een optimale duurzaamheid en een minimaal aan onderhoud. Dankzij onze handige montagehandleiding kan je je terrasplanken op een correcte manier plaatsen.

terras-plank-grijs

Terrasplank grijs

Terrasplank in houtcomposiet voorzien van een gladde en een anti-slip zijde. Verkrijgbaar in 3 lengtes. Ook alle afwerkingsonderdelen en montagebenodigdheden verkrijgbaar.

terras-plank-antraciet

Terrasplank antraciet

Terrasplank in houtcomposiet voorzien van een gladde en een anti-slip zijde. Verkrijgbaar in 3 lengtes. Ook alle afwerkingsonderdelen en montagebenodigdheden verkrijgbaar.

terras-plank-bruin

Terrasplank bruin

Terrasplank in houtcomposiet voorzien van een gladde en een anti-slip zijde. Verkrijgbaar in 3 lengtes. Ook alle afwerkingsonderdelen en montagebenodigdheden verkrijgbaar.

afwerklat-composiet

Afwerklat

Met een afwerklat is je terras in houtcomposiet keurig afgewerkt. Verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, antraciet en bruin. Afmetingen: 10 x 80 mm breed met een lengte van 2900 mm.

hoekprofiel-houtcomposiet

Hoekprofiel

Deze hoekprofielen in composiet dienen als randafwerking aan de kop. Ze zijn in 3 kleuren verkrijgbaar: grijs, antraciet en bruin. Afmetingen: 40 x 40 mm breed met een lengte van 2900 mm.

onderregel-wpc

Onderregel

De Compo onderregel in houtcomposiet is makkelijk op maat te zagen en ideaal als basis voor je terras in houtcomposiet. Afmetingen: 40 x 70 mm breed met een lengte van 2900 mm.

Montageclips

Voor het vastzetten van de planken op de onderregel. In zwarte kunststof en verpakt per 100 stuks.

Afdekkapjes

Voor afwerking aan de kop van de plank. Verkrijgbaar in 3 kleuren en verpakt per 10 stuks.

Eindclips

Voor montage van de laatste plank aan het uiteinde. In roestvrij RVS en verpakt per 25 stuks.

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.