Houten speeltoestelen voor uren speelplezier!

speeltoren hout

Buiten spelen is superleuk

Een leuke speeltoren in je tuin zorgt voor uren buitenspeelplezier. Klimmen, glijden, schommelen, klauteren of tuimelen … het kan allemaal. Onze stevige en superveilige speeltoestellen bieden volop afwisseling en buitenspeelpret. Bovendien kan je ze verder uitbouwen of verfraaien voor nog méér speelplezier.

houten-klimtoren

Kies je aanbouwoptie

Een supersnelle glijbaan, een avontuurlijke klimmuur, een leuke schommel of een beweegbare loopbrug? Stel zelf de speeltoren van je dromen samen met onze modulaire aanbouwopties. Kies uit diverse torencombinaties en combineer ze met elkaar. Zo bepaal je helemaal zelf hoe jouw speeltoren eruit gaat zien. Ontdek hier de verschillende combinaties.

boot-aanbouwoptie
speeltoestel hout
speeltoestel glijbaan
speeltoestel

Ontdek onze keileuke accessoires …

speeltoren hout

Pimp je speeltoren!

Maak je speeltoren compleet met onze superleuke toebehoren en accessoires. Wat dacht je van een coole verrekijker, een stuurwiel, een telescoop of een grappige megafoon? Keuze genoeg om jouw speeltoren helemaal te pimpen voor nog meer speelpret! Ook verkrijgbaar: tuimelbars, touwladders, klimtouwen en diverse schommelzitjes. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel en ontdek het volledige gamma.

verrekijker speeltoren

Hang eens de aap uit

Voor de echte koters met teveel energie hebben we een hele reeks klimtouwen, touwladders en tuimelbars. De tuimelbars zijn in de hoogte verstelbaar bij plaatsing tot 2,1 meter hoog. Dit alles is perfect te combineren met onze speeltorens. Voor extra veiligheid tegen valpartijen leg je best rubbertegels op de grond. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar in afmeting 50 x 50 cm, keuze uit de kleuren zwart of groen.

schommel

Vrijstaande schommels

Bij Tuinhoutcentrum ‘t Goor hebben we een ruime keuze aan stevige, vrijstaande schommels. Je kan kiezen uit schommels met 3, 5 of 7 schommelhaken. Al onze schommels hebben een hoogte van 2,5 meter en vierkante steunpalen van 90 x 90 mm en zijn gemaakt van kwaliteitsvol, geïmpregneerd hout. Kies uit een groot aanbod aan superleuke toebehoren om je schommel compleet te maken.

Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.