Post and rail afsluitingen

engelse poort t Goor

Originele post and rail.

In Engeland kom je het overal tegen: post and rail afsluitingen uit het duurzame kastanjehout. De gekliefde kanstanje palen worden voorzien van uitsparingen voor ligbalken. Er zijn beginpalen, tussenpalen en hoekpalen. De tamme kastanje behoort van nature tot duurzaamheidsklasse 2 doordat het hout looizuur bevat. Het hout hoeft geen chemische behandeling te ondergaan om duurzaam te zijn. Daardoor krijgt kastanjehout een authentieke uitstraling.

paardenafsluiting t Goor

Stevige paardenafsluitingen.

Een paardenweide op een stevige manier afsluiten doe je met groen geïmpregneerd of met creosootolie behandeld rondhout. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden. Zo hebben we hoekpalen, tussenpalen en eindpalen om de weide mooie af te sluiten. De palen zijn voorzien van 3 gaten en worden gefreesd uit dunne boomstammen. Daardoor bewaart het hout zijn natuurlijke vorm en sterkte. Bij warme, zonnige periodes droogt het hout en ontstaan er soms scheuren in de lengte. Deze zijn volledig normaal en niet te vermijden. De sterkte van de palen wordt hierdoor geenszins negatief beïnvloed. Het barsten gebeurt namelijk nooit tot de kern van het hout.

post and rail afsluiting t Goor

Engelse poorten.

Wenst u een stijlvolle en solide poort voor uw tuin of weiland? De karaktervolle Engelse poorten in zware uitvoering worden geleverd met hangwerk en sluitwerk. Bijhorende eiken poortpalen zijn eveneens verkrijgbaar. De poorten zijn verkrijgbaar in volgende breedtes: 120 cm, 210 cm, 300 cm en 360 cm.

download folder tgoor

Bezoek onze 2.000m2 grote showtuin

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kunt u zo meenemen uit stock.