Wij zijn open op afspraak

🌿 Wens je graag een offerte voor een terras, tuinhuis of ander tuinproject? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers. Zo vermijden we te grote drukte in onze winkel en kunnen we voor jou de nodige tijd vrijmaken. Zo hoef je niet te wachten en wordt je persoonlijk geholpen. Reserveer nu eenvoudig je afspraak via onze kalender op onze website of via deze link https://www.tgoor.be/afspraak/. Graag tot binnenkort!

brochure2021-tgoor

De nieuwe brochure 2021 is uit!

De nieuwe brochure van tuinhoutcentrum ‘t Goor is geleverd in onze winkel! Maar liefst 96 pagina’s boordevol tips, producten en de nodige inspiratie om je tuin met hout te verfraaien. Ontdek ons uitgebreid aanbod tuinhuizen, tuinschermen, kastanjehekken, terrasplanken, constructiehout, speeltoestellen en zoveel meer! Vanaf nu vind je ook alle prijzen de producten. Dat is zoveel handiger en makkelijker. Wens je graag een exemplaar? Kom eens langs in onze winkel en neem een gratis exemplaar mee, of bekijk hier de online catalogus. We wensen je alvast veel klus- en tuinplezier en graag tot binnenkort in onze houtshop!

plantenscherm

Verticaal tuinieren met plantenscherm Malaga

Niets is zo leuk als je eigen kruiden en plantjes kweken. Heb je een kleine tuin of alleen een terras? Dan kan jij vanaf nu ook tuinieren zoals iedereen. Nieuw bij Tuinhout ‘t Goor is dit plantenscherm Malaga, dat opgebouwd is uit verschillende plantenbakken. De plantenbakken zijn erop voorzien dat ze opgevuld kunnen worden met de standaard plastieken plantenbakken die je overal kan kopen. Zo kan ook jij je eigen kruiden kweken met een minimum aan plaats. Het Malaga plantenscherm is volledig voorgemonteerd en klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

tuinmeubelen-zwart

Zwart … dé nieuwste trend voor 2019!

Nieuw bij Tuinhoutcentrum ‘t Goor… 3 stijlvolle tuinhoutproducten in zwart behandeld grenenhout. Gegarandeerd dé nieuwste tuinhouttrend voor 2019. Ontdek het Fino Nero scherm, bestaande uit 59 fijne, zwarte latten. Ideaal voor een strakke en moderne look in je tuin of voor het creëren van een stijlvolle zithoek op je terras. Combineer met de bijhorende Fino Nero terraskast. Een knappe berging met 3 handige legplanken en veel ruimte voor het opbergen van allerhande tuinmateriaal. Maak de look helemaal af met de Lubin Nero picknicktafel.

brochure-'t-goor-2019

De nieuwe Tuinhoutgids 2019 is binnen

De nieuwe tuinhoutgids van Tuinhoutcentrum ‘t Goor is net binnen. Boordevol tips en inspiratie voor het verfraaien van je tuin. Van houten afsluitingen, poorten, tuinhuizen en kastanjehekken tot keitoffe speeltoestellen en picknickbanken … Kom een gratis exemplaar halen in onze winkel of neem een alvast een kijkje op deze link: https://www.tgoor.be/wp-content/uploads/2019/03/Tuinhoutcentrum-GOOR-2019.pdf

tuinhuis onderhoud

Hoe onderhoud ik mijn tuinhuis?

Een tuinhuis in geïmpregneerd hout mag je na 6 maand beitsen met tuinolie (bv. Dekkende Beits van Colora https://www.colora.be/nl/tuinolie.html). Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zal het hout beschermen tegen vocht en UV-stralen. De tuinolie trekt onmiddellijk in het hout en zorgt ervoor dat de nerven mooi zichtbaar blijven. Voordat je gaat beitsen is het van groot belang dat het hout goed droog is. Wacht op de goede weersomstandigheden en zorg dat het minstens een week niet geregend heeft. Na 2 à 3 jaar kan je opnieuw een laag aanbrengen. Zo geniet je nog jarenlang van je tuinhuis!