De charme van een natuurlijke afsluiting

kastanjehekwerk

Grote keuze kastanjehekken

Je ziet het overal: de natuurlijke hekwerken uit kastanje. Het is een uiterst ecologische manier om je tuin of weide mee af te bakenen en het zorgt bovendien voor romantiek én sfeer. Doordat het hout van nature looizuur bevat, behoort het tot duurzaamheidsklasse 2 en moet het niet behandeld worden. Ons kastanjehekwerk bestaat uit gekliefde kastanje palen die samengebonden zijn met gegalvaniseerde draad. Binnen ons gamma heb je een ruime keuze in hekwerk en poorten in diverse afmetingen.

kastanjepalen
hazelaar scherm

Kastanjepoorten

Met een bijpassende poort in kastanjehout maak je je tuin, moestuin of dierenerf toegankelijk en blijft het natuurlijke uitzicht van de tuinafsluiting behouden. De kastanjepoort wordt met behulp van scharnieren aan de steunpalen van de kastanje omheining bevestigd. Onze kastanjepoorten zijn gemaakt uit stevige, geschilde kastanjepalen en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes. Geleverd inclusief slot en scharnieren.

Kastanjehekwerk

In Engeland en Frankrijk kom je het overal tegen: hekwerk uit het duurzame kastanjehout. De tamme kastanje behoort van nature tot duurzaamheidsklasse 2 doordat het hout looizuur bevat. Het hout hoeft geen chemische behandeling te ondergaan om lang mee te gaan. De rustige vormgeving verrijkt het landschapsbeeld en het is bovendien gemakkelijk te plaatsen. Ons hekwerk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes vanaf 1 m tot maximum 2 m en verkrijgbaar in 3 soorten:

  • lattenafstand van 30-40 mm
  • lattenafstand van 40-50 mm
  • lattenafstand van 70-80 mm

Kastanjepalen

Om het kastanjehekwerk te plaatsen, hebben wij een mooi assortiment ronde, geschilde kastanjepalen. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters. De palen zijn ruw afgewerkt en passen perfect bij het rustieke kastanjehekwerk. Onze kastanjepoorten kunnen mooi gecombineerd worden met het hekwerk. Op die manier maak je je tuinafscherming compleet maar ook toegankelijk. De poortjes zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes en voorzien van een volledig slot met scharnieren. Tuinhoutcentrum ‘t Goor is dé specialist in kastanjehekwerk en kastanjepoorten!

Ook een ruim assortiment ijzerwaren op voorraad in onze winkel.

kastanjehekwerk
hazelaar
kastanje-hekwerk

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.