Stevige carports op maat

carport

Kies zelf je afmetingen

De carports van tuinhoutcentrum ‘t Goor zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Standaard wordt er gewerkt per halve meter in de breedte en in de diepte, wat maakt dat je je carport op maat kan laten maken. Onze carports worden als bouwpakket geleverd en zijn voorzien van een volledige handleiding en de nodige onderdelen. Maar je kan natuurlijk ook je carport door ons laten plaatsen.

Wens je een offerte op maat? Kom eens langs in onze winkel. Wij helpen je graag verder.

carport hout aanbouw

Carport Kubus Line

Deze moderne overkapping in thermowood Line profiel met mooi afgewerkte zwarte dakrand, beschermt je auto niet alleen tegen barre weersomstandigheden. Ze kan ook perfect dienst doen als gezellige loungeruimte of terrasoverkapping. Werk je terrasoverkapping af met bijvoorbeeld één of meerdere gesloten wanden. Mogelijkheden en toepassingen genoeg.

aanbouw-carport

Ook aanbouwcarports

Onze carports zijn voorzien van steunpalen van 12 x 12 x 240 cm en hebben een doorloophoogte van 225 cm. Het staalplaten dak is voorzien van een metalen anti-condensplaat en een pvc regenafvoerbuis. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook aanbouwcarports zijn mogelijk.

Houten garages op maat

garage-hout

Een goede beschutting

Steeds meer mensen kiezen voor een houten garage. In vergelijk met een traditionele garage van bakstenen of beton, biedt een houten garage heel wat voordelen. Er is geen zware fundering nodig, wat tijd en geld scheelt. Houten garages zijn bovendien authentiek, tijdloos en geven een warme uitstraling.

houten garage landelijk

… voor je wagen en je tuingerief

Onze garages zijn op maat verkrijgbaar. Kies je afmeting, houtsoort, een wel of niet met hout beklede kantelpoort, de plaats van de deur en eventueel extra lichtstroken. Ben je handig? Laat dan je garage leveren in een zelfbouwpakket. Plaatsing door ons is ook mogelijk. Vraag een gratis prijsofferte!

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor.

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.