Betonpalen en aluminiumpalen

betonpalen

betonpalen-scherm

Betonpalen voor blokhutplanken

Met een afsluiting van betonpalen in combinatie met blokhutplanken, kies je voor een zeer solide en stevige tuinafsluiting. Dankzij het handige tand- en groefsysteem bouw je je afsluiting eenvoudig en gemakkelijk op naar de gewenste hoogte. Deze betonpalen hebben een gleuf van 35 mm, hebben een lengte van 2750 mm en zijn verkrijgbaar in hoek-, tussen- en eindpaal.

betonpaal-blokhut

Betonpalen voor schermen

Een tuinafsluiting van betonpalen in combinatie met voorgemonteerde schermen is een eenvoudige manier om relatief snel de nodige privacy te creëren in je tuin. Deze betonpalen hebben een gleuf van 55 mm, hebben een lengte van 2750 mm en zijn verkrijgbaar in hoek-, tussen- en eindpaal. Ook alle bevestigingsmateriaal en betonnen onderplaat bij ons verkrijgbaar!

betonpalen-schermen

Betonpalen in antracietkleur

betonpalen-antraciet

Ga voor stijlvol antraciet

Voor een moderne en eigentijdse look zijn betonpalen in antracietkleur een perfecte keuze. Verkrijgbaar met gleuf van 35 mm (voor blokhutplanken) en met gleuf van 55 mm (voor gemonteerde schermen). Zowel onze betonpalen als onze betonplaten werden gecoat voor extra kleurvastheid.

betonpaal antraciet
betonpalen-en-thermowood
betonpalen-naturel

Om je palen mee vast te zetten:

bevestigen paal
betonvoet
betonpalen t Goor

Trendy aluminium palen

Hou je van trendy, duurzaam, ijzersterk en tijdloos? Kies dan aluminiumpalen voor je tuinafsluiting. Zowel verkrijgbaar voor een afsluiting in blokhutplanken, als voor een afsluiting met tuinschermen. We hebben ze in 3 moderne kleuren: aluminium, antraciet en zwart.

aluminium palen tuinscherm

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.