Bescherm en beveilig je fiets

fietsberging hout

Stevige fietsberging

Deze oerstevige fietsberging wordt volledig geproduceerd door Tuinhoutcentrum ‘t Goor. Ze zijn in 2 houtsoorten en in verschillende breedtes te verkrijgen voor 2, 3, 4, 5 of 6 fietsen. Achteraan is een metalen fietsbandenrek bevestigd tegen de wand. Het dak is bekleed met een waterdichte epdm rubberfolie, afgewerkt met een aluminium dakrandprofiel. Een regenafvoerbuis in pvc voert het overtollig regenwater af. Met deze fietsberging staan je fietsen steeds droog en beschut.

fietsbering-grenen

Geïmpregneerd vuren

Fietsberging met verticale beplanking in geïmpregneerd vurenhout. Dakrandprofiel van aluminium. Verkrijgbaar in 2 hoogtes: 1000 mm en 1300 mm en in 5 verschillende breedtes. Betonvoeten inclusief.

Thermowood Triple

Fietsberging met verticale beplanking in Thermowood Triple. Dakrandprofiel van mat zwartgelakt aluminium. Verkrijgbaar in 2 hoogtes: 1000 mm en 1300 mm en in 5 verschillende breedtes. Betonvoeten inclusief.

Opgeruimd staat netjes

berging hout tuinhuis modern

Grote berging met schuifdeuren

Deze moderne, multifunctioneel bering in thermowood line profiel oogt niet alleen mooi, maar is ook superpraktisch dankzij de handige, dubbele schuifdeuren. Hij doet prima dienst als opbergruimte voor allerhande grote tuinspullen zoals tuinmeubelen, barbecue, grasmaaiers, fietsen, …

•  Afmetingen: 3500 mm breed x 2500 mm diep x 2000 mm hoog
•  Inloophoogte: 1710 mm
•  Dakbedekking in eidm rubberfolie
•  Zwarte aluminium dakrand
•  Regenafvoerbuis in PVC
•  Fietsklemmen in optie

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.