Praktische bergingen en terraskoffers

houten-berging

Handige containerbergingen

Onze stevige en knappe containerbergingen in hout zijn ideaal om afvalcontainers in te stockeren. Veel mooier en ordelijker dan een plastieken afvalcontainer die je terras ontsiert. Zowel verkrijgbaar voor een enkele als voor een dubbele container. Verkocht als bouwpakket.

terraskast-Venice-2020

Bescherm en beveilig je fiets

Stevige fietsbering

Deze oerstevige fietsberging wordt volledig geproduceerd door Tuinhoutcentrum ‘t Goor. Ze zijn in verschillende maten te verkrijgen voor 2, 3, 4, 5 of 6 fietsen en voorzien van een metalen fietsbandenrek dat bevestigd is tegen de wand. Met deze stevige fietsberging staan je fietsen steeds droog en beschut tegen weer en wind. Een verhoging van de constructie is mogelijk.
fietsberging

In onze fietsberging zit standaard inbegrepen:

  • Steunpalen 70 x 70 x 1610 mm op metalen piket of betonvoet
  • Doorloophoogte van 1470 mm – totale hoogte van 1730 mm
  • Alu dakrandprofiel en dakbedekking in EPDM rubberfolie
  • Beplanking wanden met profielplanken 25 mm
  • Vijzen in inox en verzinkt
  • Regenafvoerbuis tot aan maaiveld
  • Metalen fietsenrekken bevestigd tegen de achterste wand
  • Verkrijgbaar voor 2, 3, 4, 5 of 6 fietsen
  • Ook maatwerk mogelijk!
fietsberging maatwerk
grote fietsberging hout

Opgeruimd staat netjes …

houten-terraskast
lage-terraskast

Nieuw! Terraskast Venice

Deze stijlvolle terraskast is niet alleen erg handig om al je tuinspullen netjes in op te bergen, maar bovendien ook een echte blikvanger op je terras. Voorzien van 3 handige legplanken voor kleinere spullen en stevige scharnieren en cilinderslot in RVS. In geïmpregneerd grenenhout, dus behandeld tegen houtrot en schimmels. Betonplaat aan de binnenzijde van de wanden. Afmetingen: 1250 mm breed x 600 mm diep x 1830 mm hoog). Verkocht als bouwpakket.

Voor een opgeruimd terras

Deze lage terraskast Venice is erg praktisch door zijn compacte afmetingen: 1250 mm breed x 600 mm diep x 900 mm hoog. Ideaal dus als opbergplek voor klein tuinmateriaal. Een mooie en handige oplossing om je terras netjes en opgeruimd te houden. Verkocht als bouwpakket.
houten-bergkasten

Een bergkast voor al je tuingerief

Wil je graag een opgeruimd terras? Kies dan uit één van onze mooie houten bergkasten. Ideaal voor al je klein tuingereedschap, gieter, leeggoed of poetsgerief. De kasten zijn afgewerkt met inox scharnieren, inox slot en aluminium dakrandprofiel. Verkrijgbaar in 3 handige afmetingen.

Stevige houtberging

Onze houtberging Classic is een stevige houtberging uit geïmpregneerd en duurzaam hout. Door zijn compacte formaat past hij vrijwel op elk terras of een verloren hoekje in je tuin. Door je hout te stapelen in een daarvoor voorziene houtberging blijft het nagenoeg droog voor de winter. Bovendien is alles netjes geordend en opgestapeld.
download-folder-tgoor

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.