Bescherm en beveilig je fiets

houten fietsberging

Stevige fietsberging

Deze oerstevige fietsberging wordt volledig geproduceerd door Tuinhoutcentrum ‘t Goor. Ze zijn in 2 houtsoorten en in verschillende breedtes te verkrijgen voor 2, 3, 4, 5 of 6 fietsen. Achteraan is een metalen fietsbandenrek bevestigd tegen de wand. Het dak is bekleed met een waterdichte epdm rubberfolie, afgewerkt met een aluminium dakrandprofiel. Een regenafvoerbuis in pvc voert het overtollig regenwater af. Met deze fietsberging staan je fietsen steeds droog en beschut.
fietsbering-grenen

Geïmpregneerd vuren

Fietsberging met verticale beplanking in geïmpregneerd vurenhout. Dakrandprofiel van aluminium. Verkrijgbaar in 2 hoogtes: 1000 mm en 1300 mm en in 5 verschillende breedtes. Betonvoeten inclusief.

Thermowood Triple

Fietsberging met verticale beplanking in Thermowood Triple. Dakrandprofiel van mat zwartgelakt aluminium. Verkrijgbaar in 2 hoogtes: 1000 mm en 1300 mm en in 5 verschillende breedtes. Betonvoeten inclusief.

Praktische bergingen en terraskoffers

metalen bergingen

Onderhoudsvrije opbergsystemen

Biohort is Europa’s kwaliteitsfabrikant van metalen opbergmogelijkheden voor de tuin. De Oostenrijkse producent verwerkt uitsluitend hoogwaardig kwaliteitsstaal dat zelfs na vele jaren vormvast en kleurvast blijft. Alle Biohort tuinbergingen zijn volledig onderhoudsvrij en hebben een garantie van maar liefst 20 jaar. Ontdek het volledig assortiment bij ‘t Goor!

brochure tuinhout

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kan je zo meenemen uit stock.