Maak zelf een doorlopende tuinwand

houten-wandkader-2021

Houten wandkader

Dé nieuwste trend in de tuin: een doorlopende afsluiting in hout zonder onderbrekingen. Creëer nu zelf je eigen doorlopende tuinwand met behulp van ons handig wandkaderpakket. Verkrijgbaar in 2 afmetingen: 1800 x 1800 mm en 2000 x 2000 mm. Je kan deze kaders langs 1 zijde of langs beide zijden bekleden, zowel voor een horizontale als voor een verticale beplanking. Kies de plank naar jouw smaak uit ons ruim aanbod bekledings- en blokhutplanken. Bewonderende blikken gegarandeerd!

Deurkader voor tuinwand

Helemaal af word je tuinwand met een deur in dezelfde bekleding als je tuinwand. Met onze hardhouten deurkader voor tuinwanden kan je nu ook je tuin steeds toegankelijk maken of desgewenst afsluiten. Deze deurkader kan je makkelijk zelf bekleden. De deurkader is van iroko, het inwerkslot van inox, kruk en scharnieren naar keuze in zwart metaal of inox. Afmetingen: 1900 x 1000 mm.

tuinwand deur
doorlopende tuinwand
tuinwand thermowood

Om je tuin of weide mee af te sluiten:

kastanjehekken

Kastanjehekwerk

Een hekwerk van kastanjehout is erg duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling. De onbehandelde, gekloofde kastanjehouten staken zijn samengebonden met gegalvaniseerde ijzerdraad. In ons assortiment vind je kastanjehekwerk in verschillende hoogtes en rollengtes. Om het hekwerk te plaatsen hebben we een ruim aanbod geschilde kastanjepalen. Kijk ook op ons assortiment kastanje, hazelaar en wilg.

kastanjepalen

Kastanjepalen

Om de hekwerken stevig vast te zetten hebben we losse kastanjepalen. Deze palen zijn geschild en passen perfect bij het rustieke en landelijke karakter van kastanjehekwerk. Ze hebben een diameter tussen de 60 en 100 mm en zijn verkrijgbaar in de lengtes 1600 – 1800 – 2000 en 2500 mm.

kastanjepoort

Kastanjepoorten

Maak je kastanje afsluiting helemaal compleet met een kastanjepoort van Tuinhoutcentrum. Onze stevige kastanjepoorten bestaan uit ruwe, geschilde kastanjepalen, voorzien van een RVS slot en scharnieren (te monteren). Verkrijgbare in de breedtes 1000 en 1200 mm en in de hoogtes 1000, 1200, 1500 en 1750 mm (op bestelling).

hazelaarscherm

Hazelaar scherm

Dit horizontaal gevlochten hazelaarscherm zorgt onmiddellijk voor een natuurlijke en landelijke sfeer in je tuin. Plaats het scherm tegen ronde kastanjepalen of vierkante houten palen voor een stevige verankering. Verkrijgbaar in afmetingen 1800 x 1800 mm.

hekje

Hekwerk en poortjes

Lage hekjes worden meestal gebruikt om een voortuin of een kleine doorgang mee af te sluiten. Maar ze zijn ook ideaal om je viervoeter binnen de gewenste omgeving te houden. Binnen ons gamma kunnen we 2 verschillende hekjes aanbieden met een afmeting van 900 x 1800 mm. Ook een bijpassend poortje is verkrijgbaar, telkens voorzien van een inox slot en scharnieren.

tuinwand scherm

Tuinwand/scherm

Voor iedereen die droomt van een budgetvriendelijk alternatief voor een doorlopende tuinwand stellen wij de ‘Collstrop Entree’ voor. Deze prachtige tuinwand/tuinscherm heeft een bijzonder mooie, warmbruine kleur. Plaats je ze naast elkaar, dan krijg je het effect van één lange, doorlopende houten wand. Dit tuinscherm is langs de voorkant met hout bekleed, langs de achterkant is het kader zichtbaar.Collstrop kwaliteit 25 jaar garantie.

azobe-afboordmatten

Azobé vlechtmatten

Azobé vlechtmatten vormen een vertrouwd beeld in het landschap. Ze dienen om hoogteverschillen op te vangen in je tuin, een vijver of beek te verstevigen of je tuin mee af te boorden. Ze zijn dan ook goed bestand tegen water en uiterst geschikt voor buitentoepassingen. Onze vlechtmatten zijn gemaakt van uiterst duurzaam azobé hout dat weinig of geen onderhoud vraagt. Om vergrijzing tegen te gaan kan je het hout behandelen met beits of houtolie. Onze vlechtmatten en bijhorende palen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Bezoek de showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze tuinhout producten kan je zo meenemen uit stock.