Tuinpoorten: standaard of op maat gemaakt

houten tuinpoorten t Goor

Tuinpoorten: kies uit meer dan 20 modellen

Elke mooie tuin verdient een stijlvolle poort. In het gamma van tuinhoutcentrum ’t Goor vindt u dan ook een ruim aanbod sierpoorten. Deze poorten kenmerken zich door de hoge afwerkingsgraad en de superieure houtkwaliteit. U kunt kiezen tussen standaard modellen of poorten op maat. Ook voor beslag en palen kunt u bij tuinhoutcentrum ’t Goor aankloppen. De poorten zijn op bestelling.

tuinpoort iroko t Goor
poorten op maat t Goor
metalen poort t Goor

Hardhouten palen voor tuinpoorten

Een stevige paal is noodzakelijk voor een goede ophanging van uw poort. De palen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. U heeft de keuze uit 3 modellen.
Een solide houten poort heeft nood aan een stevige ophanging. Dat kan met zware hengen.  U vindt in onze winkel een ruim assortiment ijzerwaren.

Nieuw: metalen tuinpoorten met houten bekleding

Nieuw in het assortiment is de metalen poortframe die warm verzinkt en gepoederlakt werd. De bekleding is met planken in geïmpregneerde den of padouk.

tuinpoort granada t Goor
tuinpoort Sevilla t Goor
tuinpoort prado t Goor
tuinpoort cordoba t Goor
tuinpoort burton t Goor
tuinpoort windsor t Goor

Enkele of dubbele tuinpoorten met draairichting naar keuze

Het merendeel van onze tuinpoorten zijn verkrijgbaar als enkele én als dubbele poort. U dient rekening te houden met de draairichting van de poorten of deuren. Naast een ruim aanbod standaard tuinpoorten, maken wij ook poorten op maat in onze eigen schrijnwerkerij. Spring gerust binnen met uw plannen.

tuinpoorten draairichting t Goor