Tuinhuizen in landelijke of moderne stijl

mooie tuinhuizen plat dak t Goor

Meer dan 40 modellen tuinhuizen

Bij tuinhoutcentrum ’t Goor vindt u een zeer ruim assortiment aan tuinhuizen met verschillende formaten, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden. Wenst u een tuinhuis op maat? Ook dat is mogelijk. Wij geven u graag advies en een passende offerte.

Ook voor een metalen tuinhuis van Biohort kan je bij ons terecht.

De “Kubus” is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. De combinatie tuinhuis en oversteek is ideaal als opbergruimte en zithoek. Het inox sierbeslag geeft extra cachet aan uw tuinhuis. Als dak voorzien wij een houten onderdak afgewerkt met een epdm dakbedekking en alu boord profiel.

De Kubus is verkrijgbaar in 3 houtsoorten: geïmpregneerde den, thermowood es, thermowood den en padouk. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen.

De tuinhuizen kunnen door onze diensten geplaatst worden. Bent u handig dan kunt u ze ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

Het klassieke tuinhuis met zadeldak blijft mooi en zijn tijdloos. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Als dakbedekking heeft u de keuze uit verschillende kleuren roofing shingels. Er kan gekozen worden voor een enkele of dubbele deur. Het aantal vaste ramen maakt geen prijsverschil.

Onze tuinhuizen met zadeldak zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ze zijn verkrijgbaar in geïmpregneerde den of Thermowood.

Deze tuinhuizen met plat dak zijn verkrijgbaar in de verschillende duurzame houtsoorten. Het stevige dak voorzien we van metalen profielplaten. De blokhutplanken van een tuinhuis wordt tegen een stevig kader genageld. Hierdoor krijgt het tuinhuis een eigentijdse, strakke uitstraling.

Onze tuinhuizen met plat dak zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ze kunnen door onze diensten geplaatst worden. Bent u handig dan kunt u de constructie ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

Ook verdeler Tack tuinhuizen

TACK is producent van moderne, tijdloze tuinhuizen die worden ontwikkeld vanuit de drang naar innovatie en design. Zij staan garant voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Wie één van de tuinhuizen van dichtbij bekijkt en vergelijkt, zal meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteitsnormen. De strenge kwaliteitseisen worden eveneens gesteld voor alle accessoires: dakbedekking, goten, beglazing, etc…goede service naar de eindklant toe. Meer info over Tack

tack logo t Goor

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kunt u zo meenemen uit stock.