Terrasplanken in 6 uitvoeringen

houten terrasplanken leggen t Goor

Ook terrasplanken in hardhout of met houtvezels

Een houten terras geeft u een zalig tuingevoel. Wij bieden u naast 6 soorten terrasplanken ook grote hardhouten terrastegels aan. Ook voor alle bevestigingsmaterialen kunt u bij tuinhoutcentrum ’t Goor terecht. Om terrassen op te hogen en op dakterrassen kan u ook gebruik maken van onze regelbare terrasdragers. Deze zijn verkrijgbaar op verschillende hoogtes.

terras plank bangkirai t Goor

Bangkirai planken

Het kernhout heeft een roodbruine kleur en is zeer duurzaam. De planken (25 x 145 mm) hebben aan één zijde een grof, aan de andere zijde een vlak profiel. De planken dienen op een houten onderstructuur vastgeschroefd te worden met zelfborende schroeven.

terras plank jatoba t Goor

Jatoba planken

Jatoba is een hoogwaardig product voor uw terras. Jatoba is eenvoudig te monteren dankzij het onzichtbare clip bevestigingssysteem. Doordat Jatoba zo duurzaam is, is het een uitstekende houtsoort voor buitenterrassen. De planken zijn glad geschaafd op 22 x 145 mm. De kleur is rood bruin. De terrasplanken dienen vastgeschroefd te worden op een houten onderstructuur.

terras plank megawood t Goor

Megawood planken

Uniek zoals de natuur zelf: de fijne, individueel geschaafde plankoppervlakken van onze splintervrije terrasplanken megawood PREMIUM. In een gepatenteerd schaafproces krijgen onze splintervrije terrasplanken megawood PREMIUM met 75% houtvezels hun onmiskenbare oppervlaktestructuur. Elke plank is een unicum. Alle toebehoren voor een perfecte montage zijn op voorraad.

terras plank lariks t Goor

Lariks planken

Europese Lariks is een duurzame naaldhoutsoort in onbehandelde vorm. Door deze natuurlijke duurzaamheid staat ze een onbehandelde buitentoepassing toe. Onbehandeld zal het hout in de loop der tijd vergrijzen. Grondcontact is te vermijden, daar dit de levensduur sterk verkort. Ons Larikshout is FSC gecertificeerd, wat garant staat voor verantwoord bosbeheer.

terras plank grenen t Goor

Grenen planken

Terrasplanken zijn geschaafd met aan beide zijden een verschillend profiel (grof/fijn), zodat u ze kan gebruiken langs de zijde die uw voorkeur geniet. Ook leverbaar in TANATONE bruin gekleurd. Terrasplanken worden bevestigd op terraskeepers, terug te vinden in de rubriek geschaafd hout.

terrastegel hout t Goor

Terrastegel hout

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kunt u zo meenemen uit stock.