Constructiehout voor een mooie tuin

steigerhout t Goor

Constructiehout gezaagd uit de beste bomen

Bent u een handige doe-het-zelver, dan zult u zeker uw keuze vinden in het ruim assortiment constructiehout. U vindt bij tuinhoutcentrum ’t Goor onder meer steigerhout,houten gleufpalen, ronde en vierkante palen, geschaafde planken en bielsen.

constructiehout ronde palen t Goor

Ronde houten palen

Ronde palen worden gefreesd uit dunne boomstammen. Daardoor bewaart het hout zijn natuurlijke vorm en sterkte. Bij warme, zonnige periodes droogt het hout en ontstaan er soms scheuren in de lengte. Deze zijn volledig normaal en niet te vermijden. De sterkte van de palen wordt hierdoor geenszins negatief beïnvloed. Het barsten gebeurt namelijk nooit tot de kern van het hout. Ongerustheid is dus niet nodig. Palen in diameter 60 en 80 mm zijn aan één zijde gekroond en één zijde gepunt. Palen in diameter 100 en 120 mm zijn aan beide zijden gekroond.

constructiehout vierkante palen t Goor

Vierkante palen

Onze vierkante palen worden gezaagd uit hout buiten de kern, wat de kans op kromtrekken en scheuren vermindert. Kleine scheuren onder invloed van temperatuurschommelingen zijn echter niet te vermijden. Hout is een natuurlijk product. De palen worden o.a. gebruikt voor het monteren van schermen in uw tuin. De schermen kunnen met het unieke L-beslag en de betonvoeten of grondpiketten mooi gemonteerd worden.

constructiehout gleufpalen t Goor

Houten gleufpalen

Houten gleufpalen zijn perfect te combineren met onze schermen voor gleufpalen of met onze blokhutplanken. U kan ze eenvoudig monteren met onze betonvoeten of grondpiketten. De gleuf van de palen is 28 mm breed. De hoogte van de gleufpalen meet 2700 mm.

constructiehout steigerhout t Goor

Steigerhout

Ons assortiment gebruikt steigerhout bestaat uit recuperatiehout en houten steenschotten. Verder hebben we nog lariks steigerhout en Vintage steigerhout waar grijs impregneerproduct aan wordt toegevoegd om de planken een authentieke “vintage” uitstraling geven.

constructiehout planken t Goor

Geschaafde planken

Om uw timmerwerk te vervolledigen,  bieden wij u een complete reeks afmetingen aan in geschaafde planken. Alle hout is geïmpregneerd. We verdelen ook planken met schors.

constructiehout biels t Goor

Biels

We hebben 2 soorten biels:

  • Trein biels van 2600 mm lengte
  • Mini biels van 2500mm lengte die aan 2 zijden afgevlakt zijn.

Bezoek de grote showtuin van tuinhoutcentrum ’t Goor

Neem een kijkje in onze showtuin. Het merendeel van onze producten kunt u zo meenemen uit stock.